Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet

Hleb odlazi u Barcelonu

Europski divovi Barcelona i Arsenal uspjeli su se dogovoriti oko cijene, a bjeloruski će veznjak svoju karijeru nastaviti na Nou Campu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je još ranije sve dogovorio s Kataloncima, Hleb je morao pričekati da se i njegov bivši klub Arsenal dogovori oko cijene sa španjolskim gigantom. To se konačno i dogodilo, a Bjelorus će ovih dana otputovati u Barcelonu zbog liječničkog pregleda, kojeg mora obaviti prije potpisivanja ugovora.

Za predsjednika Laportu kupovina Hleba je izvrstan početak nove ere vladavine, nakon što je preživio glasanje navijača o njegovom ostanku prije nekoliko dana. Hleb će biti prvi Bjelorus u Barceloninom dresu i uz Seydoua Keitu drugi veznjak koji je ovog ljeta stigao na Camp Nou.

Ovom kupovinom lijeva strana Barcelonine vezne linije dobila je svoj konačni izgled, a dovođenje Aršavina više im nije potrebno. Ronaldinhov odlazak također je sve bliži.

Hleb će se u Barceloni pridružiti svojem bivšem suigraču Thierryu Henryu, a svoju će prvu utakmicu za novi klub igrati u gostima kod škotskog Hiberniana, 24. srpnja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider