Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Hajduk započeo pripreme za novu sezonu

Nogometaši splitskog Hajduka prvim treningom počeli su pripreme za novu sezonu pod trenerskom palicom novoizabranog trenera Gorana Vučevića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Vučević je na prozivci imao 20 igrača među kojima nije bilo zvučnijih pojačanja, ali se na prvom treningu pojavio i Ante Rukavina o čijem su odlasku iz Hajduka mediji posljednjih mjesec dana intenzivno nagađali spominjući više inozemnih klubova kao potencijalno Rukavinino odredište.

Nakon prvog treninga Vučević je izjavio da će se u novoj sezoni opredjeliti za najbolje igrače te će se po tom kriteriju napraviti odabir nogometaša. Po Vučevićevim riječima do sada je u Hajduku bilo 'gomilanja i nepotrebnog dovođenja igrača sa strane'.

'Ako se bude dovodilo neko igračko pojačanje onda će se gledati da to bude istinsko pojačanje', dodao je Vučević.

Osim s novim trenerom Vučevićem, Hajduk u novu sezonu ulazi i s novim predsjednikom - Matom Perošom (40) koji na tu dužnost izabran na sjednici Skupštine kluba u subotu.

Novo čelništvo Hajduka predvođeno Perošom najavilo je da bi već do kraja ove godine klub mogao biti preoblikovan u dioničarsko društvo. Proteklog vikenda je službeno objavljeno da je cjelokupan dug Hajduka 139 milijuna kuna.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider