Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Hajduk se pobjedom predstavio navijačima

U posljednjoj pripremnoj utakmici prije europskih iskušenja Hajduk je na Poljudu pred 15 tisuća navijača u prijateljskom susretu svladao poznatog talijanskog prvoligaša s 1:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Splitski Hajduk jučer je odigrao i svoju posljednju pripremnu utakmicu prije susreta prvog pretkola Kupa UEFA-e s malteškim osvajačem Kupa Birkirkarom. Predvođeni briljantnim Ibričićem „bijeli“ su pobijedili prvoligaša iz Napulja i tako razveselili svoje navijače koji su se na Poljudu okupili u velikim broju.

Splićani su do pobjede došli jedinim pogotkom na utakmici kojeg je postigao Siniša Linić u 29. minuti, a treba istaknuti da je pojačanje na vratima, Danijel Subašić, u 38. minuti obranio jedanaesterac Hamšiku.

Hajduk je nastupio bez pojačanja iz Dinama Jerteca i Buljata, koji su se lakše ozlijedili na prvom treningu na Poljudu. 

Trener Hajduka Goran Vučević bio je zadovoljan nakon pobjede. 

„Prijateljski susreti su iza nas, sada počinje ono pravo, sve trebamo pobjeđivati! I, jasno, igrati dobro. Ali ako ne budemo imali karakter, žustrinu i agresivnost, nećemo imati ništa“, rekao je bivši Bilićev suradnik, a prenosi Glas Dalmacije. 

Spomenimo i kako se mladi stoper Mario Maloča ipak dogovorio s klubom i potpisao petogodišnju vjernost „majstoru s mora“.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider