Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Hajduk sa 22 nogometaša otputovao na pripreme u Sloveniju

Trener splitskog Hajduka Goran Vučević uoči današnjeg polaska na pripreme u slovensko Pohorje, gdje će se zadržati do 6. srpnja, izjavio je novinarima kako je planirano da se za boravka u Sloveniji nogometaši Hajduka u što je moguće kraćem roku uigraju kako bi u predstojećoj sezoni igrali dobar nogomet.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na pripreme u Sloveniju Vučević je poveo 22 nogometaša, bez 19-togodišnjeg Marija Maloče jer, kako je rečeno, nije potpisao ugovor s Hajdukom. Pripremama na slovenskom Pohorju naknadno će se priključiti i reprezentativac Nikola Kalinić.

Vučević je istaknuo da je "iznimno zadovoljan" angažmanom Igora Tudora u dosadašnjem dijelu priprema. "Bit ću sretan ukoliko se Tudor što prije oporavi i vrati na teren", kazao je Vučević.

Sportski direktor Hajduka Iko Buljan je najavio da bi u idućih nekoliko dana trebalo biti jasnije tko će biti pojačanja, odnosno prinove Hajduka. Na novinarski upit hoće li se iz Hrvatske lige Hajduk pojačati Ivanom Tomasovom (Zadara), Jertecom i Buljatom (Dinamo), Buljan je potvrdio kako su ti igrači Hajdukove želje. "Sada smo u razdoblju realizacije i nadam se da će dobar dio biti riješen" dodao je Buljan odgovarajući na upit glede ova tri igrača.

Po Buljanovim riječima Hajdukova je želja pojačati se i sa dva atraktivnija inozemna igrača koji bi, kako je naglasio, bili interesantni i medijima i publici. Mediji su proteklih dana navodili kako bi inozemna pojačanja u Hajduku za predstojeću sezonu mogli biti 19-togodišnji nogometaš milanskog Intera Šveđanin makedonskog porijekla Goran Slavkovski, te bivši nogometaš Juventusa Kimenti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider