Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Hajduk: Igraju s Birkirkarom, a glavna tema - Chelsea

Hajduk će sutra na Poljudu ugostiti maltešku Birkirkaru u prvom pretkola Kupa UEFA, no sve je zasjenila vijest o navodnom dolasku Chelsea u Split. Klub Romana Abramoviča po istim je izvorima zamijetio Nikolu Kalinića, ali Splićani „amićevski“ ponavljaju: Nema prodaje!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Kalinić nije na prodaju“, odlučan je bio glasnogovornika Hajduka Davor Pavić. Na Poljudu odlučno odbacuju tvrdnje da najskuplji hajdukovac prelazi u Chelsea. Kalinić o tome ne zna baš ništa, vijest o zanimanju Engleza ga nije nimalo uzbudila.

„Stvarno o tome nemam komentara, ja sam sad igrač Hajduka, tu sam s njima, dalje ćemo vidjeti.“

Baš kao i odlazak Kalinića u London, i priča o dolasku Chelsea u Split također ne drži vodu. „Klub nema nikakav komentar za sada, o svemu što se bude događalo bit ćete pravovremeno obaviješteni“, reako je Pavić. 

>> U Hajduku nemaju pojma da im dolazi Chelsea?!

Samo dan prije službene premijere, najskupljem Hajdukovcu Kaliniću je oduzeta kapetanska vrpca. Trenerov izbor je Tomislav Bušić, koji je česta meta zvižduka dijela navijača.

„Morat ćete kritizirati mene pa onda nekog igrača, jer ako taj igrač dobro trenira, ja sam taj koji će stati iza svakog igrača, pa tako i iza Bušića“, odlučan je trener Vučević.

Novi kapetan Hajduka Bušić nije htio komentirati odnos s publikom: „Ne bi sada o navijačima, svatko ima svoje pravo, ja ću nastaviti raditi kao i do sada, te ću ispuniti trenerova iščekivanja

Bez Andrića, Rossa, Marijana Buljata, Maloče, Tudora i s upitnim Jertecom Splićani s optimizmom dočekuju Maltežane, a Vučević kaže:

„Djelujemo jako dobro i ozbiljno na svakome treningu, vidi se jedan napredak, ali nije sve tako krasno kao što izgleda, ovdje će se trebati dobro znojiti i potruditi da ovaj klub dođe na stare staze slave

Sutra bi se predsjednik Mate Peroš konačno trebao sastati s Josipom Skokom. A na listi mogućih pojačanja pojavilo se i još jedno ime - Senegalac iz sarajevskog Željezničara Boubacar Diabang Dialiba,dok Goran Slavkovski još uvijek čeka kraj pregovora Intera i Hajduka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider