Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Galliani još podržava Ancelottija

Nakon poraza Milana na gostovanju kod Genoe (0:2) u 2. kolu prvenstva Italije, u klubu kojemu predsjedava talijanski premijer Silvio Berlusconi, zazvonila su alarmna zvona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Carlo Ancelotti pozvan je 'na razgovor' u upravu kluba, a sastanak je vodio izvršni direktor Adriano Galliani. Jedina tema na sastanku bio je neočekivano loš start Milana u ovom prvenstvu u kojemu je u prva dva kola doživio dva poraza, oba od momčadi koje bi se prema predviđanjima talijanskih stručnjaka trebale boriti za ostanak u Serie A; na San Siru od Bologone (1:2), novog člana I. lige, te od Genoe.

Galliani je na kraju sastanka rekao novinarima da je dao podršku treneru Ancelottiju, kojeg ni on, ni predsjednik Berlusconi ne okrivljuju za poraze od Bologne i Genoe. 

>> Serie A: Milan ponovo na koljenima, Ancelottiju prijeti otkaz

Ancelotti je trener Milana od 2001. a najveći uspjeh ostvario je osvojivši s crveno-bijelima Ligu prvaka 2007. U prošlom prvenstvu Italije Milan je zauzeo razočaravajuće peto mjesto pa se nije našao među momčadima koje su kroz kvalifikacije mogle doći do Lige prvaka.

Prije početka ovog prvenstva Milan je kupio Brazilca Ronaldinha od Barcelone, a iz Chelseaja je vratio svog negdašnjeg ukrajinskog reprezentativnog napadača Andrija Ševčenka. No baš je tu dvojicu igrača Ancelotti izvadio iz igre na utakmici s Genovom jer su bili neprimjetni.

Valjda će biti bolji u četvrtak kad Milan igra na San Siru sa švicarskim predstavnikom Zuerichom u 1. kolu Kupa UEFA-e.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider