Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Foto: Vierija napali ljutiti navijači, na stadion uz policijsku pratnju

Na predstavljanju navijačima svog 'novog' kluba 34-godišnji Christian Vieri jučer je u Bergamu doživio neprijateljski doček radi pogotka koji je prošle godine zabio Atalanti dok je igrao u dresu Fiorentine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vieri se ove sezone klubu iz Bergama pridružio po treći put, a na predstavljanju ga je umjesto dobrodošlice dočekalo zviždanje i uvrede. Vieri je naime, svoj prvi gol za Viole prošle sezone zabio upravo Atalanti (a iz koje je i otišao u Fiorentinu nakon samo jedne sezone i tek 7 nastupa) i pogodak 'proslavio' na sebi svojstven način. To je očito toliko zasmetalo navijačima da je automobil u kojem se dovezao na službenu prezentaciju morala pratiti policija, a na ulazu na stadion Atleti dočekao ga je i obješen uvredljiv transparent. Vieri pak, smatra da navijači ipak  pretjeruju. 

"Nisam očekivao ovavu reakciju navijača, zaista preuveličavaju stvari. Kada sam zabio gol Atalanti nisam uopće razmišljao tko mi je protivnik, samo sam se iskreno poveselio jer tri mjeseca nisam zaigrao osim na treningu, a bio je to i moj prvi gol u dresu Fiorentine", kazao je Vieri koji je za Atalantu prvi put zaigrao 1995. pa onda ponovno 2006. 

"Nadam se da ću povtatiti odnos s navijačima kakav sam imao i nadam se da ću zabijati i u dresu Atalante", rekao je Vieri koji će ponovno igrati u dresu s brojem 32. 

"Vratio sam se i zbog obitelji Ruggeri (koja je vlasnik kluba iz Bergama) jer su mi oni prije 13 godina dali priliku da ostvarim svoj san i zaigram profesionalni nogomet".

Vieri je u Siriji A postigao 160 pogodaka iz 315 utakmica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider