Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Fernando Torres uništio Everton

Liverpool je osvojio važna tri boda na teškom gostovanju kod gradskih rivala Evertona, rezultatom 2:0. Pobjedu je Redsima donio Fernando Torres, golovima u 59. i 62. minuti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool je nastavio svoj niz nepobjedivosti, koji se sad već protegnuo na 13 utakmica zaredom. Protiv Evertona je bilo zbilja gusto, u Merciside derbiju, no kada imaš u napadu genijalca kao što je Fernando Torres velike su šanse da ćeš osvojiti tri boda u izjednačenim utakmicama. Istina, domaći su imali mnogo svojih prilika, ali iskusni Liverpool na kraju odlazi pobjedonosno sa za njih jednog od najtežih gostovanja.

Ključne tri minute dogodile su se početkom drugog poluvremena. U 59. minuti Robbie Keane ubacio je loptu za Torresa, koji je neumoljivo šalje u mrežu za 1:0 Redsa. Everton se još nije oporavio od šoka, a zatim im je Torres u 62. minuti ponovo zabio.

Liverpool je sada prešao na tablici vodeći Arsenal i ima dva boda viška, no Topnici će večeras u 18:30 imati priliku pobjedom protiv Hulla vratiti vodeće mjesto na tablici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider