Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Ferguson objavio rat novinarima: 'Pretjerali ste!'

Manchesterov menadžer Sir Alex Ferguson odlučio je prekinuti svoju suradnju s novinarima nakon što su izokrenuli njegove riječi koje je izrekao tijekom ljetne turneje u Južnoj Africi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ferguson je uoči gostovanja Crvenih vragova u Danskoj odlučno prekinuo suradnju s novinarima i tvrdi da više neće s njima surađivati.

Škot je izuzetno ljut na predstavnike medija nakon što je u novinama vidio citat svojih riječi potpuno izvan konteksta. Radilo se o izjavi Fergusona na pitanje je li Chelseajava momčad prestara, s obzirom da imaju jako puno igrača starijih od 30 godina.

'Chelsea je iskusna ekipa, ali ja ne vidim mogućnost napretka u momčadi koja je u tridesetima,' riječi su Fergusona koje su prenijeli mediji kao napad na Chelsea, iako Škot tvrdi da mu to nije bila namjera.

>> Chelsea i Manchester remizirali

Ferguson je za odmazdu odlučio novinarima uskratiti pristup svojoj ekipi, koji su dosad imali.

'Nikad više nećete dobiti pomoć od mene! Omogućio sam vam pristup utakmicama u Južnoj Africi, a nisam trebao! Neće se više ponoviti. Od sada, bez obzira koliko ste kilometara putovali da bi došli do intervjua, nećete ga dobiti,' izjavio je ljutiti Ferguson tijekom obavezne UEFINE konferencije za novinare, na koju je pak morao doći, jer bi inače bio novčano kažnjen.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider