Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Fatih Terim: Nije nam potrebno čudo da bi pobijedili Nijemce

Turski nogometni izbornik Fatih Terim izjavio je da njegovoj momčadi nije potrebno čudo da bi u polufinalu EP-a pobijedili Nijemce.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Koliko ja znam u nogometu postoje tri rezultata, možete pobijediti, izgubiti ili igrati neodlučeno, ali nikad nisam čuo da je utakmica završila čudom. Za mene ništa nije nemoguće i doista mi je smiješno kad slušam te priče o tome kako nas je pratila sreća i da smo napravili čudo. Jedino čudo koje se dogodilo, to je da su ljudi u Turskoj u protekla dva tjedna zaboravili na svoje probleme i misle samo o nogometu", rekao je u utorak Fatih Terim.

Turska se na EP-u tri puta zaredom izvukla iz ponora, te je već izgubljene utakmice pretvorila u pobjede. Učinila je to protiv Švicarske i Češke, te u četvrtfinalu protiv Hrvatske.

No, Turska će u susretu protiv Njemačke imati na raspolaganju samo 14 nogometaša. Turska je bez suspendiranih Volkana Demirela, Emrea Asika, Arde Turana i Tuncaya Sanlia, dok su zbog ozljeda otpali Nihat Kahveci i Emre Gungor. Upitan je i nastup Serveta Cetina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider