Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

EURO: Spremni za Poljsku

Šokantna završnica sinoćnje utakmice između Turske i Češke dala je napokon odgovor s kim Hrvatska igra u četvrtfinalu. No, prije ogleda s Turcima, večeras Bilićevi dečki igraju posljednju utakmicu u skupini- protiv Poljske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)


Kako rezultat ne odlučuje više ni o čemu, izbornik će isprobati igrače s klupe.

Istodobno, navijači kod kuće i u Austriji bruse rekvizite za večeras. 

U sastavu koji će danas istrčati protiv Poljske bit će samo dvojica igrača iz postave koja je pobijedila Njemačku - Rakitić i Pranjić. Iako Bilić još službeno nije potvrdio sastav zna se da će igrati Šimić, Vejić, Knežević, Vukojević, Pokrivač, Leko, Klasnić i Petrić. Na golu će najvjerojatnije biti Runje.

- Ovo je momčad koju čine 23 igrača i mi nemamo prvu i drugu ekipu, odnosno glavnu i kako vi kažete zamjensku. Igrači su svi tu radi prvenstva Europe s ciljem da ga odigraju. rekao je izbornik Slaven Bilić.

Kapetansku traku nosit će Dario Šimić kojem će to biti 99 nastup za reprezentaciju.

I ovu će utakmicu pratiti nekoliko tisuća hrvatskih navijača. Najsretniji na stadionu, no većina će ipak ostati na ulicama Klagenfurta. Karte su najcijenjenija nogometna roba, a Poljaci su ih jučer na ulicama prodavali za 350 eura. Ulaznicama za četvrtfinani dvoboj Hrvatske i Turske cijena se već vinula u nebo. U oglasnicima se prodaju za nekoliko tisuća kuna.

Inače, Hrvatski nogomenti savez dobit će još karata za taj susret, a koliki će broj biti u prodaji, kada i gdje, trebalo bi se znati sutra. 

Više o Euru na www.euro2008.dnevnik.hr .

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider