Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

EURO: Francuska - Rumunjska 0-0

U susretu 1. kola skupine C na EURU Francuska i Rumunjska u Zurichu nakon prvog poluvremena igraju 0-0. Pred 30.000 gledatelja na stadionu Letzigrund sudi Španjolac Mejuto Gonzalez.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rumunji su se pokazali kao tvrd orah Francuzi su se nadali pobjedi u svojoj naizgled najlakšoj utakmici skupine smrti, koju su danas igrali u Zurichu. Ipak, čvrsti Rumunji nisu im dopustili da dođu do trijumfa, a rumunjski izbornik Piturca može biti jako zadovoljan otporom koji je pružila njegova momčad.

Za galske pijetlove zbog ozljede nije zaigrao Thierry Henry, a napadački tandem činili su Benzema i Anelka. Obojica su imali po jednu veliku priliku u drugom dijelu, no nisu uspjeli savladati rumunjskog golmana Lobonta. Rumunji nisu bili inferiorni, ali nisu ni imali velikih prilika za pogodak do odmora.

U nastavku smo i dalje imali priliku gledati čvrstu utakmicu, u kojoj niti jedna momčad nije bila u stanju postići pobjedonosni pogodak. Ostalo je do kraja nepopularnih 0:0, a kontroverzni francuski izbornik Raymond Domenech naći će se na udaru još žešćih kritika, jer bod protiv Rumunjske mediji u Francuskoj doživjet će kao veliki neuspjeh. 


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider