Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Euro: Ćorluka trenirao s drugom momčadi

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening u Bad Tatzmannsdorfu uoči odlaska u Beč gdje je u nedjelju očekuje prvi susret Europskog prvenstva protiv Austrije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trening je prvih 15 minuta bio otvoren za novinare, nakon čega se dio predstavnika medija preselio na balkone obližnjeg hotela kako bi pratili njegov nastavak. Dio novinara je u tom hotelu smješten, no neki su zakupili sobe za taj dan kako bi mogli pratiti trening. Kao što je hrvatski izbornik Slaven Bilić i najavio trening je prošao relaksirajuće. Igrači su prvi dio odradili igrajući "ševu", nakon čega su nanizali nekoliko krugova oko terena. Potom su vježbali prekide, te slobodne udarce.

Ipak, jedan detalj je upao u oko, Vedran Ćorluka je vježbao s drugom momčadi što bi moglo značiti da njegovi problemi s tetivom nisu toliko bezazleni. Umjesto Ćorkuke s prvom momčadi je vježbao Ivan Rakitić, a ukoliko se Ćorlukini problemi pokažu nepremostivim na njegovo bi mjesto mogao uskočiti Darijo Srna, dok bi Srninu poziciju zauzeo Rakitić.

Na koncu treninga igrači su vježbali slobodne udarce u kojima se najuspješnijim pokazao Srna, a ovoga puta nije odigrana trening utakmica.

"Svaki put kada na treningu igramo utakmicu igrači igraju maksimalno, a to nam ovoga puta nije potrebno," kazao je hrvatski strateg.

Hrvatska reprezentacija u subotu ujutro kreće prema Beču, a u 18 sati će na Ernst Happel stadionu odraditi posljednji trening prije utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider