Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

'Ako pijete šljivovicu vaši su favoriti Hrvati'

Da Engleska nije izborila Euro, znaju već svi. No, veliki ljubitelji nogometa ipak moraju za nekoga navijati. Svoje preporuke daju im mediji, pa tako Daily Mirror savjetuje: Ako volite šljivovicu i rukomet, tada su vaši favoriti Hrvati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako Engleza nema na Europskom prvenstvu, nacija koja je izumila nogomet ne prestaje se baviti njime.

Za navijanje je predložena i Hrvatska. Ako vam je zanimanje poljoprivrednik, slikar ili model, ako jedete sir, knedle ili sirovo meso, pijete li pivo ili šljivovicu, a hobi su vam rukomet ili sunčanje: vaš izbor su - Hrvati.

Za naše protivnike u skupini Englezi bi trebali navijati ovako:

- Za Nijemce ako ste automobilski dizajner i varate na Formuli 1, ako ste političar ili skladatelj, jedete kobasice, pijete pivo i pjevušite Wind od Change od Scorpionsa. 

- Za Poljake ako ste vodoinstalater ili građevinac, jedete teletinu i knedle, pijete votku i kiselo mlijeko i gledate filmove Romana Polanskog.

- A za Austrijance ako ste skladatelj ili drvosječa, jedete juhu od češnjaka, pijete rakiju ili pivo s previše pjene, nosite kožne hlače i hobi vam je skijanje.

Ne znamo koliko će Englezima pomoći ovi savjeti, ali jedno je sigurno: ljudi znaju kako se zabaviti, i šaliti: i na svoj i na tuđi račun.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider