Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Eto'o za Trezegueta?

Prema napisima Tuttosporta, Juventus razmišlja o zamjeni s Barcelonom: žele dati Davida Trezegueta za Kamerunca Sammuela Eto'oa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

O Trezeguetovom prelasku u Barcelonu mnogo se govorilo ovog ljeta, budući da je francuski napadač visoko na listi želja novog trenera Katalonaca Josepa Guardiole.

Iako su glasnogovornici Juventusa dosad ponavljali kako Francuza sigurno neće prodati, talijanski mediji nastavljaju s najavama da je Trezeguetova torinska sudbina nesigurna.

Trezeguet nije bio u vrhunskoj formi za vrijeme predsezone, a zasjenili su ga Amauri i Iaquinta, zabivši pet golova u posljednje dvije utakmice.

31-godišnji napadač navodno bi volio otići u Barcelonu, ponajviše zbog svog dobrog prijatelja Thierrya Henrya, s kojim bi zajedno igrao kad bi ga katalonski gigant doveo u svoje redove.

Tuttosport tvrdi da je zamjena Trezegueta za Samuela Eto'oa moguća, budući da Guardiola preferira Trezegueta u napadu, ispred Drogbe i Adebayora, o čijim se dolascima također puno govori.

Eto'o će vrlo vjerojatno napustiti Camp Nou ovog ljeta i potražiti novi izazov izvan Španjolske. Kamerunski napadač, koji je zabio čak 89 golova u 136 nastupa za Barcelonu, rado bi prešao u talijansku Seriju A.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider