Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Eto'o: ''Samo najveći klubovi dolaze u obzir''

Kamerunski napadač Sammuel Eto'o tvrdi da će otići iz Barcelone samo ako mu ugovor ponudi jedan od četiri velika europska kluba: Milan, Inter, Manchester United ili Chelsea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za Eto'oa dolaze u obzir samo najveći klubovi na svijetu, koji će mu moći pružiti isto što dobiva u Barceloni: hrpu novaca i lov na trofeje svake sezone.

Kamerunac je ovaj tjedan odbio ponude Valencije i Rome, jer mu se godišnja plaća nije sviđala, a nakon toga je poručio svojem manadžeru da pregovara samo s četiri gore navedena velika kluba.

Sir Alex Ferguson mnogo je novaca spreman istrošiti ovog ljeta da bi u svojim redovima zadržao Argentinca Carlosa Teveza, a samim time šanse su za dolazak Eto'oa u United minimalne.

Chelsea je bio jedan od favorita za dovođenje Eto'oa, no Drogba čini se da ipak ostaje u klubu. Ako Drogba ostane, u tom slučaju mjesta za kamerunskog napadača na Stamford bridgeu ne bi bilo.

Oba milanska kluba pokazala su interes za Barceloninog napadača, no Milan nije spreman platiti Kataloncima 30 milijuna eura koliko traže, a Inter je svoju ovoljetnu kupovinu završio.

Barcelona se sada nalazi u nezavidnoj situaciji, jer su prije nekoliko tjedana objavili da Eto'o napušta klub, a u ovom trenutku to se ne čini izvjesnim.

Predsjednik Laporta i trener Guardiola izjavili da im neće smetati ako Eto'o ostane, no u Barceloni se još uvijek nadaju da će Kamerunac ipak postići dogovor s nekim od klubova i otići prije početka sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider