Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Otto Barić o Vatrenima: 'Nismo dovoljno spremni'

Bivši izbornik hrvatske reprezentacije nije impresioniran pripremljenošću naših nogometaša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako vidno umoran, Otto Barić ipak je našao snage dati intervju našim reporeterima, u kojem se osvrnuo na utakmicu Hrvatske i Austrije, fizičku pripremu hrvatskih nogometaša te Europsko prvenstvo općenito.

''Ja nažalost smatram da neki naši ne mogu trčati. Zbog toga je jako teško pobijediti. Austrijanci su kondicijski bili jači od nas i možemo biti sretni što nismo primili gol'', komentirao je Otto utakmicu protiv Austrije.

Barić ne misli da su se Vatreni čuvali za dvoboj protiv Njemačke. ''Svaka reprezentacija mora biti top najmanje 7 dana prije prvenstva. Mi smo već protiv Mađarske pokazali da to nismo. Nadali smo se da ćemo pokazati pravo lice u prvom kolu, ali nismo. Mi jednostavno u ovom trenutku nismo spremni'', zaključio je.

''Jedina je šansa promijeniti nekoliko igraća, jer nisu spremni ni Ćorluka ni Kranjčar'', njegov je savjet izborniku Biliću. Ipak, Otto nije pesimist uoči utakmice protiv Njemačke. ''Svaka utakmica je drukčija. Mislim da će biti puno bolje, jer ni ne može biti slabije''.

Za Otta su najveći favoriti na prvenstvu Francuska, Njemačka i Nizozemska, ali smatra da ovaj Euro nije donio ništa novo nogometu te da je fizička sprema momčadi najvažnija za uspjeh.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider