Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Mandžukić i Drpić ignoriraju novinare, Mikić optimističan uoči uzvrata

Dinamo je ostao u utrci za Ligu UEFE nakon utakmice bez pogodaka protiv Sparte. Osim slabe igre, Modri su zakazali i u odnosu s medijima, koje su ignorirali nakon utakmice...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bez pogodaka i pravih prilika, jedino pozitivno je što Dinamova obrana nakon dugo vremena nije kapitulirala u europskim natjecanjima. Prigode na kapaljku, tek jedna ozbiljnija češka u 21. minuti kada je Slepička pucao pokraj vrata.

"Mi nismo stvorili dovoljan broj prilika protiv Šahtara i jučer, ali to je tako u Europi: rijetko će ti koja ekipa dopustit šanse što smo navikli u našoj ligi," kaže Igor Bišćan.

No Dinamo je imao tek dva opasnija pokušaja prema golu Sparte, u 65. minuti nakon gužve češki vratar dobro reagira, te u 76. Mandžukić puca ali nedovoljno opasno.

"Mi sa 1 golom u Pragu praktički ulazimo u Skupinu UEFE, jer vjerujem da ćemo u Pragu zabiti gol a dva sigurno ne možemo primiti," izjavio je Mihael Mikić.

Osim neatraktivnog nogometa igrači Plavih zaobišli su i novinare nakon utakmice. Točnije Mandžukić i Drpić, dok se ostali ni nakon sat vremena nisu pojavili u mix zoni. Zanimljivo da su prošli tjedan uprava i igrači pozivali medije i navijače na jedinstvo, da bi sinoć upravo oni bili ti koji ignoriraju. Nedugo nakon završetka susreta kraj novinara su bez riječi prošli Drpić i Mandžukić, te Latinoamerikanci koji ionako ne govore hrvatski. 

>> Dinamo bez golova protiv Sparte

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider