Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Ćorlukin City posuđuje novac da bi igračima dao plaće?

Predsjednik Manchester Cityja Garry Cook potvrdio je nagađanja da vlasnik engleskog prvoligaša Thaksin Shinawatra trenutno ne sudjeluje u financiranju kluba, objavili su britanski mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši tajlandski premijer Thaksin Shinawatra, koji je prošlog ljeta postao većinski vlasnik Manchester Cityja, u svojoj je domovini suočen sa optužbama za korupciju i njegova imovina u Tajlandu je zamrznuta.

Nagađanja o financijskim problemima počela su nakon što su izostala očekivana pojačanja u ljetnom prijelaznom roku. Engleski su mediji objavili da je bivši predsjednik kluba John Wardle u proteklih godinu dana tri puta posudio po dva milijuna funti Manchester Cityju.

Dvije posudbe ostvarene su prošle sezone, a jedna ovog ljeta. Za ovu posljednju se pisalo da je do nje došlo kako bi se isplatile plaće igračima.

Predsjednik kluba Garry Cook ističe kako su vratili posuđeni novac, te da nisu u finacijskim poteškoćama. Također, izjavio je kako je do zadnje posudbe došlo kako bi se Blackburnu isplatila odšteta zbog angažiranja trenera Marka Hughesa.

Za Manchester City igra hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka, koji je ovog ljeta bio na pragu odlaska u Tottenham Luke Modrića.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider