Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Ćorluka i dalje igrač Cityja, nije postignut dogovor s Tottenhamom

Vedran Ćorluka ipak nije potpisao za Tottenham, iako je već bio na liječničkom pregledu u Londonu. Manchester City nije zadovoljan novcem koji nudi Tottenham i zasad odbija prodati našeg reprezentativnog braniča.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako Ćorluka želi nastaviti svoju karijeru u Londonu, do dogovora nije došlo. Financijskom krizom nagriženi Manchester City nije se uspio složiti s Tottenhamom oko dodatnih bonusa koje bi im londonski klub trebao isplatiti nakon određenog broja Ćorlukinih nastupa.

Hrvatski reprezentativac odigrao je briljatno prošle sezone u nebesko plavom dresu, na pozicijama beka, stopera i zadnjeg veznog. Kada je otišao u London na liječničke preglede, činilo se da će Ćorluka napustiti City već nakon jedne sezone u Manchesteru. Ipak, City je objavio kako je naš igrač nakon svega odlučio ostati u klubu, što je razljutilo Ćorluku.

''Vedran je jako nezadovoljan zbog događaja prethodnih dana. On još uvijek želi u Tottenham. Prošao je liječnički i postigao dogovor s njima ovaj vikend. Vedran se nada kako će se situacija ubrzo razriješiti i da će moći nastaviti svoju karijeru u Tottenhamu,'' izjavio je za The Sun Ćorlukin menadžer.

Trener Cityja Mark Hughes bijesan je jer vlasnici kluba prodaju njegove najbolje igrače. No, iako zasad nije postignut dogovor, Ćorluka bi do kraja prijelaznog roka još uvijek vrlo lako mogao preći u Tottenham.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider