Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

City želi i Ronaldinha

Bogati novi vlasnici engleskog premierligaša Manchester Cityja, predvođeni Sulaimanom Al-Fahimom, nadaju se da bi uskoro mogli dovesti i Ronaldinha, još jednu veliku brazilsku zvijezdu, nakon što je Robinho već potpisao za klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su tek prije dva dana službeno preuzeli Manchester City, Abu Dhabi United Group odmah je pokazao svoje namjere, kada su za 32.5 milijuna funti u svoje redove doveli sjajnog Robinha.

No, tu kupovinama ne bi trebao biti kraj. Al Fahim u svoje redove želi dovesti čitav niz velikih zvijezda, a među njima i Torresa, Fabregasa i Cristiana Ronalda. Ipak, bogati šeik ima svog favorita, kojeg bi najradije kupio. Ronaldinho je njegov omiljeni nogometaš i Al Fahim će dati sve od sebe da ga dovede.

''Meni omiljeni igrač trenutno u svijetu je Ronaldinho, kojeg je City pokušao dovesti,'' izjavio je šeik za The Sun. ''No, mi ne odustajemo i pokušat ćemo ga ponovo dovesti, nakon što postignemo dogovor s trenerom Hughesom.''

''Imamo novaca i dobrog menadžera. Želimo dovesti najbolje igrače svijeta u Manchester City i stvoriti jednu od najuzbudljivijih momčadi, koju će svi htjeti gledati,'' zaključio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider