Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Ćiro zvijezda i u Sloveniji

Ćiro nakon velike euforije u BiH kreće u pohod na Sloveniju. Izbornik reprezentacije BiH bit će najugledniji strani gost sportsko-humanitarnog spaktakla koji se u nedjelju održava u Ljubljani na sportskom stadionu Kodeljevo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na priredbi simbolična naslova "Srce sporta - dan fair playa" Blažević će nastupiti za jednu od dviju mješovitih nogometnih ekipa, sastavljenih od javnih ličnosti, estradnih umjetnkia i pjevača, te bivših sportaša i sportskih menadžera. Blažević će igrati za momčad u kojoj će nastupiti ljubljanski gradonačelnik Zoran Jankovič, objavili su u utorak slovenski mediji.

U nedjelju se u Sloveniji održavaju parlamentarni izbori, ali se istog dana obilježavaju - Međunarodni dan srca, Međunarodni dan mira i Međunarodni dan fair playa koji je proglasila FIFA.

Početak utakmice na stadionu Kodeljevo je u nedjelju u 16 sati, a ona je samo dio cjelodnevnog programa čiji je cilj promicanje sportskih ideala i odgoja mladih u duhu sportske igre, objavili su organizatori među kojima je slovenski nogometni savez i društvo kardiovaskularnih bolesnika. 

Selektor ekipe za koju će nastupiti i bivši hrvatski izbornik je Sašo Udovič, član slovenske "zlatne generacije" nogometaša iz vremena kad ih je vodio sadašnji makedonski izbornik Srečko Katanec.

"Rezultat utakmice je u drugom planu, ali obećavam gledateljima da će doći na svoj račun", izjavio je Udovič. Iako priredba pada na izbornu nedjelju, Udovič je obećao da na njoj neće biti politike, a za kraj organizatori pripremaju i jedno iznenađenje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider