Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Ćiro: Nitko nije siguran protiv Bosne i Hercegovine

Reprezentaciju BiH čekaju kvalifikacijski susreti protiv Turske 11. listopada i Armenije četiri dana kasnije. Za njih je izbornik Blažević pozvao i trojicu igrača iz hrvatske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Među 19 igrača nema niti jednog iz bosanskohercegovačke lige. Blažević je izjavio kako bez obzira na samouvjerenost turskog izbornika Fatiha Terima i činjenicu da je Turska favorit u predstojećoj utakmici,sve je moguće.

"Bosna i Hercegovina ima 'opaku' momčad i sretan sam što to mogu reći, jer ni jedna ekipa na svijetu ne može biti sigurna kad igra s nama," rekao je Blažević.

U dosadašnje dvije kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo pod Blaževićevim vodstvom Bosna i Hercegovina je u Španjolskoj izgubila od aktualnog europskog prvaka s minimalnih 1:0, a u Zenici je pobjedila Estoniju sa visokih 7:0 nakon čega je Blažević stekao opće simpatije u BiH. 

Bosna i Hercegovina ima 'opaku' momčad

Pozvani igrači.

VRATARI: Kenan Hasagić (Buyuksehir Belediyespor), Goran Brašnić (Inter Zaprešić)

BRANIČI: Emir Spahić (Lokomotiv Moskva), Saša Papac (Rangers), Safet Nadarević (Eskisehirspor), Džemal Berberović (Litex Lovech), Ivan Radeljić (Energie Cottbus)

VEZNJACI: Elvir Rahimić (CSKA Moskva), Dario Damjanović (Luč-Energia Vladivostok), Miralem Pjanić (Olimpique Lyon), Zvjezdan Misimović (VfL Wolfsburg), Mladen Bartolović (Hajduk), Senijad Ibričić (Hajduk), Sejad Salihovic (TSG Hoffenheim), Admir Vladaviž (MSK Žilina), Samir Muratović (Sturm)

NAPADAČI: Edin Džeko (VfL Wolfsburg), Vedad Ibišević (TSG Hoffenheim), Zlatan Muslimović (PAOK)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider