Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Capello na udaru kritika 'otočkih' medija

Iako kvalifikacije nisu ni počele engleski mediji već kritiziraju Fabija Capella. Owenovih 40 golova u 89 utakmica za reprezentaciju Talijanu ne znače mnogo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Priliku u napadu dao je Rooneyu, Heskeyu, Walcottu i Defoeu. Capello tvrdi da će Owena imati u vidu, ali kako je tek nedavno prebolio zaušnjake smatra da nije u top formi.

Kako u susretima s Andorom i Hrvatskom neće biti ozlijeđenih Gerrarda, Hargreavesa i Carricka, poziv u reprezentaciju dobio je malo poznati Fulhamov igrač 29-ogodišnji Jim Bullard. No Capellu u ovom slučaju nije smetalo što je isti igrač pauzirao 15 mjeseci zbog ozljede.

Na udaru kritika Capello se našao i zbog svog prehrambenog terora. Englezi su se raspisali kako igrači nakon treninga znaju ne jesti i po osam sati, te da potajno krijumčare čokolade u hotelskim sobama.

>>Više gladni nego siti: Capello izgladnjuje engleske reprezentativce

S obzirom da Capellova Engleska igra u sustavu 4-5-1 očito je kako će u Zagrebu prije svega doći ne izgubiti.

U obrani će stajati čvrst dvojac Ferdinand -Terry. U sredini bi glavno mjesto trebali zauzeti Lampard, Barry Joe Cole i Bekem. U napadu će igrati Defoe, dok bi Rooney trebao raditi rudarski posao, imati više defanzivnih zadaća te se priključivati napadu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider