Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Capello engleskim trenerima: ''Začepite i gledajte svoja posla!''

Novi izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello ljut je na premierligaške menadžere, koji javno kritiziraju Capellov rad i igru engleske izabrane vrste.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Capellu se posebno zamjerio Portsmouthov menadžer Harry Redknapp, koji je najviše kritizirao igru engleskih nogometaša u prijateljskoj utakmici protiv Češke, a čak je i odbio komentirati na televiziji utakmicu između Gordog Albiona i Andore, koja je na rasporedu večeras.

''Razgovarao sam s menadžerima da bi provjerio pozicije na kojima igraju igrači. Neki od njih govorili su o utakmici protiv Češke. Ja ne komentiram klupske utakmice koje gledam. Volio bih kad ni menadžeri ne bi komentirali utakmice engleske reprezentacije,'' izjavio je ljutiti Capello.

''Ja sam engleski izbornik i ja poštujem klupske menadžere. Želim da i oni mene poštuju,'' dodao je.

Izjave Harryja Redknappa nije htio komentirati,a osvrnuo se i na formu Waynea Rooneya koji 11 mjeseci nije zabio gol za reprezentaciju.

''Za njega je najvažnije da bude fizički spreman. Protiv Češke nije bio spreman. Sada je u boljoj formi, kao i svi drugi igrači. Psihološki gledano, golovi su jako važni za napadače i ako ne zabijaju onda je to veliki problem.''

Capello je optimist uoči utakmica protiv Andore i Hrvatske.

''Vjerujem u ovu englesku ekipu. Tek započinjemo put prema Južnoj Africi, ali već sad smo potpuno spremni.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider