Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Buljat sve bliži Hajduku, Dinamo u rezultatskoj krizi

Na pomolu je novi transfer između dvaju najvećih hrvatskih klubova. Marijan Buljat uskoro bi trebao postati novi igrač Hajduka. Dinamov Zadranin jučer je raskinuo ugovor s agencijom Mamić sport, s kojom je bio vezan dok je igrao za Dinamo, što je bio jedan od uvjeta za prelazak u Hajduk.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon teške ozljede Mladena Pelaića pozicija desnog bočnog postala je upitna u Hajdukovoj momčadi, a sada bi trebala pripasti Zadraninu Buljatu. Ugovor s Hajdukom trebao bi mu donijeti milijun eura za četiri sezone.

"Službeno, on još nije potpisao. Međutim, mi se nadamo da će potpisati. Kad bude nešto konkretno onda možemo pričati," izjavio je glasnogovornik Hajduka Davor Pavić.

Uz Ibričića i Skoku, te ostanak Rukavine, za kojeg je opasno zagrizao grčki Panathinaikos, Hajduku bi za respektabilnu momčad nedostajalo još jedno jako stopersko ime.

I dok se Hajduk pojačava, Dinamo ne blista na pripremama. Dvije utakmice bez postignutog pogotka, te ujedno i poraz od slovenskog drugoligaša Mure zabrinuo je Dinamovu struku. Iako se pripremne utakmice ne trebaju uzimati za ozbiljno, činjenica je kako Dinamo bilježi najslabiji uvod u sezonu u proteklom desetljeću.

U javnosti se šuška kako Modri još nisu odustali od dovođenja Anasa Sharbinija iz Rijeke. Uz novčanu odštetu Dinamo bi Rijeci ustupio Zahoru i Carlosa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider