Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Englezi ne odustaju: Bilić i dalje favorit na kladionicama za preuzimanje West Hama

Iako je demantirao bilo kakvu vezu između sebe i klupe West Hama u budućnosti, kladionice u Engleskoj i dalje Slavena Bilića proglašavaju velikim favoritom za ulogu novog trenera londonskog kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vjerovali ili ne, na kladionici SkyBet na Biliću je čak mizernih 1.20 koeficijent, što bi trebalo značiti da će on skoro sigurno preuzeti klupu West Hama. Drugo mjesto dijele Sam Allardyce i Harry Redknapp s ogromnim koeficijentom 8, što se čini kao jako obećavajuća uplata, ako uzmemo u obzir da je Bilić izjavio kako će na čelu Vatrenih ostati još najmanje dvije godine. Dijeli li SkyBet novce ljudima šakom i kapom!?

PaddyPower također stavlja Bilića za glavnog favorita, no oni prognoziraju da bi mu glavni protivnici mogli biti Raijkaard i Mancini. Svejedno, na slavnom dvojcu je ogromnih 11 koeficijent.

Kladionica Bet365 uz Bilića za glavne kandidate nudi talijanske trenere Francesca Guidolina, Davidea Ballardinija, Pasquale Marina, Walter Novellina i Roberto Mancinija, pod pretpostavkom da bi talijanski direktor u klubu Nani mogao dovesti nekog od svojih zemljaka.

Znaju li oni nešto što mi ne znamo ili je to klasična kladioničarska ''navlakuša'', servirana neukim Englezima? Saznat ćemo u sljedećih nekoliko tjedana.

Sky Betovi koeficijenti tko će biti novi trener West Hama:
S Bilic 1.20,
S Allardyce 8,
H Redknapp 8,
G Houllier 10,
S Pearce 12,
A Shearer 14,
R Martinez 16,
D Deschamps 16,
.....

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider