Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Bilić i dalje favorit za preuzimanje West Hama?

Prema kladionici William Hill, trener West Hama Alan Curbishley trebao bi biti prvi koji će izgubiti posao u ovogodišnjem Premiershipu, a za njegovog nasljednika Englezi i dalje tipuju na Slavena Bilića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na Curbishleya je koeficijent 5 da će prvi napustiti premijerligašku klupu, a to će se i dogoditi ako West Ham loše starta u novoj sezoni. Olakotna okolnost za Curbishleya je lagan ždrijeb ''Čekićara'' u prvih šest kola lige, no to može biti i dvosjekli mač.

West Ham sezonu počinje kod kuće kod Wigana. Do kraja rujna još će ugostiti Blackburn i Newcastle, a idu kod Manchester Citya, West Bromwicha i Fulhama.

Curbishley smatra da mu je momčad u puno boljoj formi nego prošle godine u isto vrijeme, no tek će se vidjeti koliko vrijedi West Ham, za tri tjedna kad počne liga.

Alan Curbishley je prošle sezone bio iznimno nepopularan i navijači West Hama priželjkivali su dolazak našeg izbornika Slavena Bilića na njegovo mjesto. Obrambeni nogomet i skupe ulaznice navijači mu nikad nisu oprostili.

Na kladionici William Hill u konkurenciji naugroženijih trenera drugo mjesto dijele Gary Megson i Kevin Keegan, sa koeficijentom 7. Zanimljivo, u prošlosti su se prognoze ove kladionice najčešće ostvarivale, a treneri s najmanjim koeficijentima obično bi prvi gubili posao. Prošle sezone točno su pogodili koji će treneri prvi izgubiti posao, a čak su i Mourinhov odlazak iz Chelseaja predvidjeli.

Hrvatski izbornik Slaven Bilić uživa veliku slavu u našoj zemlji i teško je vjerovati da će napustiti kormilo reprezentacije u bližoj budućnosti, no Englezi još uvijek vjeruju da bi Bilić mogao doći u West Ham, i kladionice ga pomalo nerealno smatraju glavnim favoritom za novog trenera londonskog kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider