Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Bilić engleskim medijima: Ne idem nikud

Hrvatska nogometna reprezentacija nastavlja pripreme za prvi kvalifikacijski ogled u subotu protiv Kazahstana, a izbornik Bilić i dalje je glavna zvijezda za engleske medije, ali i kladionice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Čatežu je danas na repertoaru bila dnevna rutina. Izbornik je zadovoljan treninzima i igračima te poručuje kako će sve biti spremno za prvi kvalifikacijski nastup nakon Eura. Pažljivo je analizirana i igra Kazahstana i tu, poručuju igrači, neće biti nikakvih problema.

Pitanje koje je ipak izazvalo najviše zanimanja postavio je engleski novinar i odnosi s,e naravno, na interes West Hama za usluge Slavena Bilića.

„Pričao sam s igračima jer čitali su o tome u novinama i na internetu, ali znaju da od toga nema ništa. Igramo sada protiv Kazahstana i samo sam na to koncentriran i ništa mi neće zasmetati u tome“, odlučan je izbornik.

Iako je Bilić demantirao vezu između sebe i klupe West Hama u budućnosti, gotovo svi otočki kladioničari i dalje ga proglašavaju najvećim favoritom za tu ulogu. Tako je na kladionici SkyBet na Biliću koeficijent mizernih 1.2, što bi trebalo značiti da će on gotovo sigurno preuzeti klupu West Hama.

Inače, Nikola Kalinić priključio se danas mladoj reprezentaciji koju očekuju kvalifikacije za Europsko prvenstvo protiv Albanije i Italije, a o njegovom povratku u A vrstu dogovorit će se dvojica izbornika. Repreznetacija je večeras odradila trening na Maksimiru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider