Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Atletico nastavlja s gaženjem protivnika

Madridski Atletico u 3. je kolu španjolske lige s lakoćom pregazio Recreativo, rezultatom 4:0. Espanyol je pak preuzeo vodstvo na tablici nakon remija s Getafeom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su pregazili PSV u Ligi prvaka, ista sudbina snašla je i španjolski Recreativo. Atletico Madrid trenutno igra izvrsno i opasan je protivnik svakome. Sinoć su do prednosti došli već u 8. minuti, golom sjajnog Argentinca Aguera, a zatim su Maniche i Sinama-Pongolle svojim zgodicima dotukli goste. Gol razlika crveno-bijelih ovaj je tjedan bila impresivnih 7:0.

Vodstvo na tablici sinoć je pak preuzeo Espanyol iz Barcelone. Na domaćem terenu izborili su 1:1 remi protiv Getafea, dovoljno za osvajanje 7. boda u sezona.

Atletico se ovom pobjedom probio na drugo mjesto, ali još osam utakmica Primere nije odigrano, pa se danas očekuju promjene na ljestvici. Od favorita, Real Madrid igra s Racingomu gostima, Barcelona ide u Gijon, Sevilla i Betis odigrat će gradski derbi dok će Valencia kod kuće protiv Osasune tražiti novu ligašku pobjedu.


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider