Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Adebayor odlučio ostati u Arsenalu

Togoanski napadač Emanuel Adebayor ipak je odlučio potpisati novi ugovor s Arsenalom i ostati na Emirates stadionu do daljnjega.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Spektakularna prošlogodišnja sezona i 30 zabijenih golova Adebayora su učinili jednim od traženijih igrača u ovom prijelaznom roku. Barcelona i Milan pokazali su mnogo interesa za ovog napadača, no Arsenal je tražio previše novaca, čak i za ove nogometne divove..

Nakon mjeseci spekulacija, Adebayor je konačno i službeno potvrdio da će ostati u Londonu. Togoanski reprezentativac izjavio je za klupsku službenu stranicu Arsenal.com:

''Mogu poručiti svima da ću potpisati ugovor. Osjećam se dobro ovdje i trenutno je moje srce uz Arsenal. Ostala su mi još tri godine starog ugovora za odraditi, a dodat ćemo tome još dvije ili tri godine. Zadovoljan sam što sam dio Arsenalove obitelji.''

Adebayor je spomenuo i svoj odnos s menadžerom Arsenom Wengerom.

''Želim ostati u klubu i za mene je Wenger poput oca. On je moj šef i što god mi on kaže ja ću napraviti.''

Arsenal će ovaj vikend na svom stadionu ugostiti Real Madrid, Juventus i HSV, u sklopu prestižnog Emirates kupa, a Adebayor će tijekom turnira vjerojatno igrati u prvoj momčadi londonskog kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider