Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Abramovič dao Mercedes, Drogba nezainteresiran

Iako je ovog ljeta povezivan s Interom, Barcelonom, Marseilleom i mnogim drugim klubovima, ako je suditi po poklonu koji mu je poslao Roman Abramovič, Drogbu čini se, na sve načine pokušavaju zadržati u Engleskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pred Drogbinu kuću u Surreyu dopremljen je novi Mercedes s britanskim tablicama i volanom na desnoj strani. Iako bi se moglo pretpostaviti da je Drogba odlučio ostati na Stamford Bridgeu, te da je Mercedes Abramovičev 'poklon za vjernost', Mercedes na kraju nije dočekao Drogbu. Naime, dostavljač ga je ispred kuće čekao više od 2 sata i na kraju je automobil vratio u auto kuću.

Razlog Drogbine nezainteresiranosti možda leži u tome što je navodno dogovorio sve oko transfera u Barcelonu. Španjolski magazin Sport piše kako je upravo to razlog što se reprezentativac Obale Bjelokosti nije pridružio suigračima na pripremama u Kini i Maleziji. Njegov menadžer Thierno Seydi izjavio je kako je Drogba s katalonskim klubom sve utanačio još 17. srpnja i da će dogovor biti zaključen za najkasnije tjedan dana. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider