Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Oprez! U prodaji lažne ulaznice za EURO!

Najmanje 25 navijača naše nogometne reprezentacije upalo je u zamku 31-godišnjeg zaštitara iz Zagreba. Prevarant im je, naime, još u siječnju obećao ulaznice za Euro. Dali su mu desetke tisuća kuna, a na kraju ostali i bez ulaznica i bez novca!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Toni i njegovi prijatelji od siječnja su se veselili odlasku na Euro. Posla su, međutim, imali s prevarantom!

'Kako radi u Dinamovom osiguranju mi smo mu povjerovali da on to stvarno može. Čak nam je donio potvrdu od Dinama sa žigom i potpisima na kojoj piše da ćemo karte dobiti kad će ih dobivati svi', ispričao je prevareni navijač Toni Suljada.

Novac, kažu, još mogu i prežaliti, ali to što su ostali kod kuće izaziva ogorčenje.

Prevarant Jadranko radio je kao zaštitar tvrtke Vidicom koja osigurava i Dinamov stadion. Njegov nadređeni kaže da do sada nikakvih problema s njim nije bilo.

U Dinamu ne žele komentirati prijevaru. Sve je, poručuju, posao policije. Nju je o svemu obavijestio direktor tvrtke Vidicom, a zaštitar-prevarant dobio je otkaz.

Prozvani nam je u telefonskom razgovoru kazao kako su optužbe na njegov račun glupost, dok od policije danas nismo uspjeli dobiti odgovor o ovom slučaju. 

Toni i Mario nisu jedine žrtve prijevare. Osim njih, bez novca i ulaznica ostalo je još najmanje 25 vatrenih navijača. Silna želja nadjačala je razum pa su postali lake žrtve sitnih prevaranata.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider