Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

VIDEO: Tučnjava američkih i engleskih navijača

Amerikanci su nakon prijateljske utakmice Columbus Crewa i engleskog West Hama bili iznenađeni slikom koja inače krasi tribine europskih stadiona. Sukob domaćih navijača i zloglasne huliganske grupe IFC počeo je na tribini, a nastavio se izvan stadiona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, ovog vikenda West Ham United igrao je jednu u nizu prijateljskih utakmica u SAD-u. Put je Čekićare doveo u Columbus, Ohio, a s njima su stigli i najvjerniji navijači kluba iz Istočnog Londona – zloglasna skupina Inner City Firm. 

>> Na tribini se sukobili američki i engleski navijači

Nakon verbalnog prepucavanja 30-ak navijača West Hama uletjelo je na tribinu s domaćim navijačima koji su po uzoru na svoje europske kolege osnovale grupu imena Harley Street Hooligans. 

Brojniji domaći navijači uskoro su uz šaketanje i redarsku službu izbacili uljeze sa svoje tribine. Sukob se nastavio u unutrašnjosti i izvan stadiona, a na kraju ga je morala okončati policija koristeći suzavac. 

Englezi očito nisu ni sanjali kako će naići na snažan otpor u zemlji gdje navijači "jedu hamburgere i hotdogove umjesto da navijaju".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider