Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Video: Bengalke za pobjedu nad Poljskom

Nakon slavlja poslije utakmice protiv Austrije, euforije nakon sjajne igre i pobjede nad Njemačkom, kojom je osigurano i prvo mjesto u našoj 'B' skupini, petarde i bengalke palile su se u svim krajevima Hrvatske i nakon utakmice s Poljskom.

Slaven Bilić je od igrača koji su igrali protiv Njemačke u susretu s Poljskom koristio samo Pranjića i Rakitića, ali i ta 'rezervna' momčad vatrenih zračila je snagom i energijom i na terenu i na klupi. Dobra igra naših bila je razlogom i odlične atmosfere i među navijačima diljem Hrvatske.

Utakmica se, već po tradiciji, pratila na trgovima većine naših gradova na velikim ekranima, a jednako uzbudljivo i radosno bilo je na Trgu bana Jelačića, kao i u Zadru, Splitu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu, Šibeniku, Virovitici, Sisku. 

>> Klasnić potvrdio četvrtfinale, Bilić kaže: 'Spremni smo za Tursku'

Erupcija oduševljenja dogodila se u 53 minuti kada je Klasnić savladao odličnog poljskog vratara Boruca, jer je to značilo da je Hrvatska uz tri pobjede sa maksimalnih devet bodova uvjerljivo osvojila prvo mjesto u svojoj skupini i odmorila sve ključne nogometaše za četvrtfinalnu utakmicu koju će Bilićevi nogometaši igrati u Beču, 20. lipnja u 20.45 protiv Turske.

Više o Euru na www.euro2008.dnevnik.hr .

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider