Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

UEFA: Turska je, za razliku od Hrvatske, transparentno prodavala ulaznice?!

Dok je oko tisuću hrvatskih navijača uzalud čekalo u središtu Beča nadajući se kako će uspjeti kupiti ulaznice za susret s Turskom njihovi su navijači dobili svojih 6 tisuća ulaznica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nezadovoljstvo hrvatskih navijača na kraju je kulminiralo s glasinama koje su tvrdile kako HNS ulaznice prodaje na crno. 

Zbog toga je došlo do manjeg incidenta kada su hrvatski navijači počeli tresti kombi HNS-a, ali je situacija na kraju primirena.

Dio hrvatskih navijača proveo je noć pred kontejnerima vjerujući da će se dočepati vrijednog paprića. Neki su i otspavali nekoliko sati u vrećama. Ipak u 10 sati umjesto ulaznica dočekalo ih je razočaranje. Iz UEFA-e su javili da ulaznica za hrvatske navijače nema. 

Posljednjih dana puno se pisalo o sudbini 6 tisuća ulaznica za četvrtfinale. Jedno je sigurno, navijači ulaznice u Beču nisu mogli kupiti. I ponovno se nameće pitanje: Gdje su nestale ulaznice?

>> Policija morala smirivati navijače koji napali kombi HNS-a

Glasnogovornik HNS-a Davor Gavran kaže kako su informacije o ulaznicama koje će HNS dobiti za utakmicu s Turskom netočne. 

' Nitko iz Saveza nije objavio da će ulaznica biti. Zato što ih jednostavno nema, sve su odavno prodane', istaknuo je Gavran dodavši da turski savez tek sada prodaje ulaznice za četvrtfinale koje je HNS prodao u ožujku. 

Poznato je da je 278 ulaznica podignuto putem vaučera, no radi se o navijačima koji su ulaznice dobili na lutriji HNS-a u ožujku i u Beču samo mijenjaju vaučer za ulaznice. No, očito su neki shvatili da se radi o novoj prodaji. 

Navodno je, prema pisanju medija, Uefin ekspert za sigurnost iz Njemačke pohvalio je Tursku rekavši da je turski nogometni savez transparentno prodavao ulaznice, a ne 'kao Hrvatska'.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider