Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Putničke agencije prevarile hrvatske navijače

Stotine hrvatskih navijača koji su kupili karte za 'navijački vlak', u aranžmanu dviju putničkih agencija, doživjeli su šok. Vlak je, naime, otkazan.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Agencije se ograđuju od svega, a navijače koji su kupili karte, osim borbe za povrat novca očekuje i bjesomučno traženje nekog drugog prijevoza ili u najgorem slučaju ostanak kod kuće.

Pohlepa putničkih agencija uništila je snove navijača da na Ernst Happelu uživaju u četvrtfinalu. 

Dvije turističke agencije, Adriatica.net i Prudentius, imale su dogovor s Hrvatskim željeznicima o prijevozu navijača za Euro što je dosad funkcioniralo, no u agencijama se očito nisu nadali prolazu Hrvata u četvrtfinale. 

Podigli su cijene i to čak trostruko. Redovna karta do Beča stoji manje od 300 kuna, a Adriatica i Prudentius svoje su ponudili za gotovo 700 kuna. U Prudentiusu kažu kako nisu mogli postići dogovor s HŽ-om, a Adriatica se oglasila priopćenjem.

>> Turci dobili 6 tisuća ulaznica, Hrvati uzalud čekali?!

>> Policija morala smirivati navijače koji napali kombi HNS-a

Zanimljiva je činjenica da su hrvatske željeznice svoje  vagone za Beč napunile. Naravno, samo one čiji se kupei ne rezerviraju preko spomenutih agencija.

Vlak se mnogima pokazao kao najbolje rješenje, prije tjedan dana 700 navijača iz cijele Hrvatske tako je otišlo u Klagenfurt te se nakon utakmice vratilo. 

Više o Euru na www.euro2008.dnevnik.hr .

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider