Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Nantes: Gnjevni navijači protiv uprave i 'preplaćenih' igrača

Prelazak u redove Nantesa možda nije bio tako dobar potez kao što je naš repezentativac Ivan Klasnić naglašavao. Nakon još jednog, već petog poraza Klasnićeva kluba u prvenstvu, navijači su razumljivo frustrirani što su i pokazali grafitima protiv čelnih ljudi kluba, ali i 'preplaćenih' navijača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trening igralište francuskog prvoligaša Nantesa osvanulo je ispisano uvredljivim grafitima nakon poraza subotnjeg Nantesa kod Caena (0:3).

Kanarinci su se ove sezone vratili u Prvu ligu, no prvenstvo su počeli s pet poraza pa su navijači više nego gnjevni jer je klub predzadnji sa svega četiri boda.

'Ušli su nasilno kroz vrata i išarali grafite po zidovima i tlu', rekao je administrativni direktor Luc Delatour za Reuters.

Grafiti na igralištu najviše su posvećeni klupskom predsjedniku Waldemaru Kiti kojemu je poručeno da 'odlazi' i sportskom direktoru Pascal Praudu, a neki napisi odnose se i na igrače koji su, prema autorima grafita, 'preplaćeni i moraju otići'. Također, navijači su poručili da klub pripada njima. 

Nadamo se naš Klasnić nije jedan od onih igrača koji, po navijačima, moraju otići.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider