Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

EURO: Hrvati spasili ugostitelje u Klagenfurtu

Ugostitelji u navijačkoj zoni u Klagenfurtu nisu krili olakšanje uspješnim danom nakon što su im hrvatski navijači napunili blagajne.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slavlje hrvatskih navijača u četvrtak snažno je pojačalo promet na ugostiteljskim štandovima u navijačkoj zoni i prekinulo krizu među ugostiteljima.

"Čak su i Austrijanci izmigoljili iz svojih rupa, ovo je najbolja zabava u mome životu", izjavio je vlasnik jedne kavane u Klagenfurtu.

"Ono što bude u ponedjeljak za vrijeme utakmice između Hrvatske i Poljske samo je dodatak", potvrdio je ugostitelj svoje zadovoljstvo uspješnim danom. Dodao je kako se i dalje oslanja na goste iz Hrvatske koji već "imaju u džepu" plasman u četvrtfinale a to znači i da imaju dovoljno razloga za slavlje.

Klagenfurtom su se u noći između četvrtka i petka orile hrvatske pjesme.

"Navijači su donijeli CD s hrvatskim pjesmama i to je puštano sve do jutra", objasnio je jedan ugostitelj dodajući: "Njihova je glazba baš dobra za slušanje".

Austrijanci su zadovoljni velikodušnošću hrvatskih navijača, a jedan od njih dao je napojnicu od 35 eura za korištenje zahoda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider