Košarka
SPORTOVI
Košarka

15. obljetnica smrti Dražena Petrovića

Na današnji dan prije 15 godina u automobilskoj nesreći poginuo je Dražen Petrović. Povodom 15. obljetnice smrti predstavnici grada Šibenika i županije te šibenskih košarkaških klubova položili su vijence na njegov koš u Ulici Petra Preradovića u kojoj se nalazi i zgrada u kojoj je u mladosti živio slavni košarkaš. U čast košarkaškoj legendi Draženu Petroviću maratonac Velimir Šušak otplivao je maraton od Skradina do Šibenika, a na njegovom grobu na zagrebačkom Mirogoju vijence su položili predstavnici Hrvatskog kluba olimpijaca.

U čast Draženu Petroviću maratonac Velimir Šušak pliva maraton od Skradina do Šibenika. Start je održan u devet sati, a dolazak Šuška u Šibenik najavljen je za 14 sati gdje će ga na rivi dočekati predstavnici grada Šibenika i Županije, te 50-ero djece članova šibenskog košarkaškog kluba Dražen Petrović.

U Šibeniku se danas održava i košarkaški turnir "Kidner sport - Basket Tour 2008", te košarkaški turnir za dječake u kojem sudjeluju košarkaški klubovi iz Splita, Sinja, Drniša i Šibenika. Završnica tih susreta, uz prigodan zabavni program, održat će se večeras na Poljani.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider