Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Kalinić ipak (ne) odlazi?

Napušta li hrvatsku nogometnu ligu i njezin idući najskuplji igrač? Tek što je Hajduk pobjedom na Maksimiru napokon najavio ravnopravnu borbu za naslov s Dinamom, iz Splita stižu informacije da bi najbolji bijeli nogometaš, Nikola Kalinić, mogao u inozemstvo već - na zimu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ugovorom je Nikola vezan za splitsku momčad još dvije godine, a ovih mu se dana na Poljudu čak priprema i novi. Hajduk Kalinića ne želi pustiti, nikada za njega nije ni stigla službena ponuda...


'Sad smo dobili Dinamo u Zagrebu i približili se na tri boda, tu smo u igri za naslov prvaka. Ja se nadam se da ću pomoći Hajduku, svojoj ekipi, nadam se da ću osvojiti prvenstvo prije nego što odem', optimističan je prvi strijelac lige.

Kalinić će otići tek ako na Poljud stigne ponuda od 10 milijuna eura. Tako barem tvrde u Hajduku. Ne odgovara ni Kaliniću konstantno kalkuliranje, poneki navijači su ga već uzeli 'na zub'...

'Glupo mi je da uvijek ispada kao da ja uvijek imam nešto protiv Hajduka, nije ni čudo mi navijači zvižde…', kaže mladi Kalinić.

Sad smo dobili Dinamo u Zagrebu i približili se na tri boda, tu smo, u igri za naslov prvaka

Realno je za očekivati da će Nikola tek idućeg ljeta napustiti Hajduk, a do tada će klub s Poljuda već biti zdravo športsko dioničko društvo. U išćekivanju Keruma i većih ulagača, ministar Primorac je danas kupio četiri dionice za svakog člana svoje obitelji.

'Ja sam zapravo vezan za Hajduk kao dijete. Prošao sam Hajdukovu omladinsku školu na Placu, bio kratko na Poljudu, vidim da igrači igraju srcem, želio bi vidjeti tako cijelu HNL', rekao je ministar.

Posljednji krug upisa Hajdukovih dionica završava u utorak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider