Automoto
SPORTOVI
Automoto

Hrvatski policajci pomažu na VN Mađarske

Na Velikoj nagradi Mađarske u Formuli 1, koja se 3. kolovoza održava u Mogyorodu u blizini Budimpešte, mađarskim policajcima u osiguranju toga sportskog događaja pomagat će i četiri policajca iz osječko-baranjskog PU-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predstavnici Ravnateljstva policije hrvatskog MUP-a i mađarskog Sjedišta nacionalne policije potpisali su jučer, na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Goričan-Leteny, Memorandum o suglasnosti za provedbu sigurnosnih mjera, na natjecanju VN Mađarske u Formuli 1.

U priopćenju za javnost navodi se kako je, s obzirom na sve veći broj gledatelja iz Hrvatske i višegodišnju suradnju policija iz više zemalja u osiguranju takvih natjecanja, na nedavnu sastanku predstavnika hrvatske i mađarske policije u Osijeku dogovoreno da će mađarskim kolegama u osigranju toga događaja pomoći četiri policijska službenika iz osječko-baranjske Policijske uprave koji govore mađarski jezik.

Oni će, dodaje se, biti potpora mađarskim policajcima u obavljanju njihovih dužnosti, posebice u prevođenju, radi bolje komunikacije s hrvatskim gledateljima, a pridružit će im se i načelnik PU-a Darinko Mikulić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider