Automoto
SPORTOVI
Automoto

FOTO: I Rossi voli ljepotice!

Prošla su vremena kada se Valentino Rossi u boksu pojavljivao u društvu alternativnih djevojaka, obrijanih glava i probušenih noseva. Sada i on, poput svih drugih poznatih talijanskih sportaša, noći provodi u društvu istinskih ljepotica.

Osmerostruki motociklistički prvak Valentino Rossi u doba dok je još vozio u klasi 125cc bio je poznat po specifičnom ukusu kad je ženska ljepota u pitanju. Što čudnija frizura i što više piercinga, to bolje za Valentina.

No, prošlo je u međuvremenu 10 godina, i čovjek je odrastao. Sada, poput Cristiana Ronalda i svih drugih superpoznatih sportaša, vrijeme provodi na jahti u društvu iskonskih ljepotica. Čini se da mu je dosadilo biti drukčiji i originalan, barem u ovoj sferi života.

>> VIDEO: Neponovljivi Rossi osmi put svjetski prvak

>> Najljepše MotoGP hostese sezone 2008.

Ako ništa, popularni Doktor zbilja je zaslužio dobro se zabaviti, nakon savršeno obavljenog posla. Način na koji je ove sezone razbio Stonera, Pedrosu, Lorenza i ostatak MotoGP društva bio je impresivan. Osmom titulom dokazao je da je najbolji motociklist svih vremena, a s takvim ugledom malokoja djevojka će mu reći ne.


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider