Automoto
SPORTOVI
Automoto

Ferrari se ispričao Massi

Nakon što su mu mehaničari svojom pogreškom upropastili kvalifikacije, Felipe Massa dobio je i službenu ispriku od šefa momčadi Ferrari Stefana Domenicalija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Massa je nakon Velike nagrade Francuske postao prvi vodeći Brazilac u ukupnom poretku nakon 1993. godine i Ayertona Senne, no loše deveto startno mjesto ovaj vikend u Silverstoneu moglo bi ga koštati vodećeg mjesta u prvenstvu.

Massine kvalifikacije upropaštene su nakon što njegovi mehaničari nisu bili u stanju dovoljno brzo zamijeniti njegove zadnje gume nekoliko minuta prije kraja, pa je Brazilcu ostalo nedovoljno vremena da ubaci brzi krug.

''Ovo definitivno nije rezultat koji smo očekivali niti htjeli. Ovakvi problemi su ozbiljni i jako mi je žao što smo spriječili Felipea da pokuša ostvariti svoj najbrži krug,'' izjava je šefa momčadi iz Maranela Stefana Domenicalija.

''Mislim da sam mogao ostvariti dobro vrijeme, možda ne za prvo mjesto, ali barem za start iz prva dva reda,'' priznao je Felipe Massa.

No, kiša koja prijeti Silverstoneu mogla bi ozanimljiviti utrku i povećati izglede vozačima koji startaju s lošijih startnih mjesta, poput Masse i Kubice.

''Neće biti lako, ali dat ću sve od sebe da ostvarim dobar rezultat,'' najavio je Massa uoči današnje utrke.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider