Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Prvo ime važnog trijumfa

Stepančić izbombardirao Island: "Skinuli smo kamen sa srca"

Hrvatska je Svjetsko rukometno prvenstvo 2019. otvorila važnom pobjedom protiv Islanda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Stepančić zasluženo je proglašen igračem utakmice Hrvatska - Island. Ugradio je osam golova u važnu pobjedu naše reprezentacije na startu Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. i na taj način demonstrirao da je klasni desni vanjski.

Iako, prije turnira se dosta pričalo o tome kako baš i ne štima idealno vanjski šut.

"Pa dobro, neka pričaju svi što hoće, mi znamo svoje vrijednosti. Moja uloga je da pucam izvana, sad je išlo. Mi smo od prvog dana bili u ovoj utakmici s Islandom, sigurno da se stvori nervoza i pritisak. Mislim da smo nakon ovakve borbenosti skinuli kamen sa srca", rekao je Stepančić za RTL i naglasio što je po njemu bio ključ pobjede:

"Kad su oni poveli, mi nismo pali, vratili smo se u dvije situacije kad smo zadržali hladnu glavu i došli do velike pobjede."

"Bit će lakše u nastavku"

Obrana i vratar Šego su također dali lijep obol.

"Kao što sam rekao, svatko ima svoju ulogu, svatko je donio svoje. Obrana je bila pokretljiva, u početku smo im dozvoljavali dosta lakih šuteva, Marin nam je na golu puno pomogao, malo da se sve slegne. Bit će lakše u nastavku."

Kakav rezultat predviđate Hrvatskoj na SP u rukometu?

Ukupno glasova:

Stepančić i još neki naši reprezentativci u više navrata tijekom utakmice tražili su podršku hrvatskih navijača koji su u velikom broju stigli u Olympiahalle.

"Jesmo, zašto ne, kad osjetiš da nam mogu dati dodatne snage. Oni su ti koji su nas gurali u kriznim trenucima, znali smo da će biti naših ljudi i ja bi im se ovaj put zahvalio u ime cijele ekipe. Nadam se da će tako nastaviti dokle god smo u Munchenu", poželio je Stepančić.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider