Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
šego: "Bilo je teško"

Cindrić objasnio važnost pobjede protiv Islanda: "Sada će sve biti lakše"

Cindrić je utakmicu završio s šest golova i preuzeo je odgovornost kada je bilo najteže.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Probili smo led, ubilježili pobjedu na otvaranju i sada će sve biti lakše, kazao je nakon pobjede nad Islandom u 1. kolu Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. u Münchenu hrvatski rukometaš Luka Cindrić.

Cindrić je utakmicu završio s šest golova i preuzeo je odgovornost kada je bilo najteže, kada su Islanđani u dva navrata vodili s više od dva razlike. 

"Dvaput smo bili u zaostatku, ali pokazali smo karakter, zgusnuli smo obranu i došli do nekih lakih golova. Mislim da je to put kako moramo igrati ubuduće. Islanđani su nas iznenadili dobrom igrom, izlaze puno u dubinu i koncentrirali smo se na Palmarssona, ali su nam ostali bekovi zabijali. Probili smo led, pobjeda je ipak najbitnija i sada će sve biti lakše", kazao je igrač Kielcea.

Kakav rezultat predviđate Hrvatskoj na SP u rukometu?

Ukupno glasova:

Vratar Marin Šego bio je jedan od junaka dvoboja s 12 obrana.

"Utakmica je bila zanimljiva za gledanje, dosta izmjena vodstva. Islanđani su jako brzi, šutirali su iznad kukova što je jako teško. Ali mislim da smo pokazali karakter, a može biti i bolje. Igrali smo na mahove, petnaest minuta je bilo dobro, a petnaest minuta smo 'štekali'. Srećom, uspjeli smo doći do vrlo važne pobjede".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider