Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
hvala ti na svemu

Kauboji ostali bez "Stevieja Wondera": Ivan Stevanović rekao zbogom reprezentaciji

Ivan Stevanović oprostio se od igranja za hrvatsku reprezentaciju.

Gensheimer puca sedmerac Stevanoviću (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hrvatska rukometna reprezentacija ostala je bez pouzdanog vratara Ivana Stevanovića. Riječanin je odlučio da je stigao kraj njegovoj reprezentativnoj karijeri, prije svega zbog godina (36).

"Nema smisla da se guram. Ima tu mlađih igrača koji zaslužuju biti na mom mjestu", rekao je Stevanović uoči svoje posljednje utakmice u dresu reprezentacije.

"Teška utakmica za igrat. Bilo bi ljepše da smo pobjedili. Imamo puno dobrih igrača i nadam se da će kult reprezentacije ostati i dalje i da ćemo i dalje ostati u borbi za odličja", rekao je nakon svoje posljednje utakmice u dresu reprezentacije protiv Švedske, u kojoj su Kauboji izgubili 34:28.  

Stevanović je debitirao za reprezentaciju prije čak 12 godina, a najsvjetliji trenuci u dresu Kauboja su srebro na Mediteranskim igrama u Mersinu 2013. godine, te bronca s Europskog prvenstva 2016. godine.

Stevanović je na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj, posljednjem velikom natjecanju, bio rezervni vratar reprezentacije, odmah iz čudesnog Marina Šege. Sveukupno je u karijeri upisao 58 nastupa za Kauboje i pritom čak postigao dva pogotka.

Što se klupske karijere tiče Stevanović nastavlja u švicarskom KAdetten Schaffhausenu, u kojem igra od 2017. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider