Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"Lazarov i dva pivota"

Fenomenalno izdanje hrvatskih vratara: "Samo da nastavimo ovako braniti"

Uz Zlatka Horvata, njih dvojica su bili najzaslužniji za trijumf Kauboja u drugom kolu skupine B Svjetskog rukometnog prvenstva 2019.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatko Horvat je s osam golova bio najefikasniji, a odmah uz bok njemu po zaslužnosti za pobjedu Hrvatske nad Japanom bili su naši vratari.

Marin Šego je u prvom poluvremenu skupio devet obrana, a Ivan Stevanović u drugom čak 12.

"Japanci su brzi neviđeno i ne vidiš ih na terenu. Najbitnije je da smo pobijedili, nismo se umorili i idemo se odmoriti za sutrašnju utakmicu. Mi vratari smo danas imali čak 21 obranu, što je stvarno dosta, a i pošteno smo se Stevanović i ja podijelili po jedno poluvrijeme. Samo da obojica ,nastavimo ovako braniti", kazao je Šego, koji je najavio i utakmicu s Makedonijom.

"Bit će zanimljivo jer se svi poznajemo, detalji će odlučiti o pobjedniku".

Stevanović je u drugom dijelu bio blizu učinka od nestvarnih 50 posto obrana - Japanci su mu uputili 26 šuteva, a on ih je zaustavio 12.

"Ma bitno je da smo se poštedili jer sutra već igramo s Makedoncima. Nije lako s Japancim jer su su jako brzi i stalno su u šansi. Čak smo odigrali i dobru obranu, a opet su nam zabili 27 golova. Makedonija je jako dobra ekipa, imaju Kiru Lazarova, imaju dva nezgodna pivota i neće nam biti nimalo lako", zaključio je Stevanović.

 
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider