Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Vidno razočaran

Utučeni Duvnjak ne može vjerovati: ''Ne znam što bih rekao nakon ovako loše utakmice''

Hrvatska rukometna reprezentacija doživjela je poraz koji nitko nije očekivao, a dodatni problem mogla bi biti prevelika potrošnja najboljih igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska je odigrala neobjašnjivo loše i upisala težak poraz od senzacije Svjetskog prvenstva Brazila. Osim što je time pokvarila šanse za polufinale, Hrvatska je propustila i osigurati nastup na Olimpijskim igrama, što je bio prvotni cilj uoči Svjetskog prvenstva u rukometu 2019.

Nažalost, Kauboji će sad iznimno teško ući u borbu za medalje, a eventualni poraz od Njemačke mogao bi voditi i prema novim problemima.

''Imali smo previše tehničkih grešaka, mislim da je to razlog zašto smo izgubili. Šteta, ovo je šok za nas. Imali smo sve u svojim rukama. Sada trebamo dobiti obje utakmice za polufinale. Ne znam što bih rekao više nakon ovako loše utakmice'', rekao je utučeni Duvnjak za RTL.

Duvnjak kaže da ih Brazilci ničime nisu iznenadili, a ono čime je posebno razočaran je učinak u obrani.

"Već smo spominjali da nam je Brazil stvorio puno problema u Kataru, igraju jako nezgodnu i duboku obranu. Nisu oni nas s ničim iznenadili, naša obrana nije funkcionirala, primili smo 17 pogodaka u prvom poluvremenu, to je previše. Drugo poluvrijeme smo se probali vratiti i došli smo na jedan razlike. Nije išlo i mogu samo čestitati Brazilu, a mi se moramo okrenuti sutrašnjoj utakmici protiv Njemačke", objasnio je hrvatski kapetan.

Vjerujete li u plasman u polufinale nakon poraza od Brazila?

Ukupno glasova:

Hrvatskoj sada predstoje dvije najteže utakmice u skupini protiv Njemačke i Francuske i trebat će joj, po svemu sudeći, dvije pobjede za polufinale.
 

 
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider