Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
put prema polufinalu

Cindrić se vratio i najavio tešku bitku sa Španjolskom: "Velika šansa za nas"

Cindrić bi trebao biti spreman za posljednju utakmicu skupine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ako dobijemo Španjolce, na korak smo do polufinala, kazao je nakon pobjede nad Bahreinom (32:20) na SP-u u Münchenu hrvatski rukometaš Luka Cindrić, i najavivši veliki derbi sa Španjolskom u četvrtak.

Cindrić je propustio posljednje dvije utakmice Svjetskog prvenstva 2019. Zbog bolova u zadnjoj loži nije igrao protiv Japana i Makedonije, a protiv Bahreina je igrao prvih 16 minuta i ubiježio jedan gol.

"Dobro je bilo, nije me boljelo", kazao je Cindrić, koji će tako gotovo sigurno igrati protiv Španjolske u četvrtak.

Hrvatska - Španjolska u borbi za jedinicu: Što očekujete?

Ukupno glasova:

"Očekujemo tvrdu utakmicu i moramo se dobro pripremiti. Španjolci igraju odličnu obranu i imaju brzu tranziciju te su jedna od najboljih reprezentacija svijeta. Sutra je velika šansa za nas, ako ih pobijedimo mislim da smo korak do polufinala", uvjerena je mlada hrvatska zvijezda.

Umjesto Marina Šege cijelu utakmicu je branio Ivan Stevanović, koji je susret završio s 13 obrana.

"Igrali smo prvo poluvrijeme jako dobro, odvojili se i napravili razliku koju smo održavali u drugom dijelu. Bitno je bilo protiv ovakvog protivnika donro početi kako bi se izbjegle neugodnosti. Najvažnije je da smo odmorili koga smo trebali odmoriti za susret sa Španjolskom"

Hrvatska upisala i četvrtu pobjedu na Svjetskom prvenstvu: A sad - bitka za broj 1! Krešimir Kozina (Foto: AFP) Jakov Vranković (Foto: AFP) Aron Kristjansson (Foto: AFP)

 
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider